top of page
logo.png

Intresseanmälan

Vi delar gärna mer information med dig. Skicka in intresseanmälan så kontaktar vi dig.

 Etapp 1: SLUTSÅLD 
Etapp 2:  2 hus tillgängliga!

SISTA CHANSEN-  ETAPP 2

VÄSTERVIK - NYA SOLSIDAN

Västervik, Nya solsidan består av tio hus varav åtta enplansvillor husmodell Nathalie och Daniella och två tvåplansvillor husmodell Sofia.

Ny solsidan är beläget strax utanför vackra skärgårdsstaden Västervik i Småland. 

 

Här möts en enastående skärgårdsidyll bestående av femhundra öar, kobbar och skär en pulserande stad året runt där tillgång till shopping, restauranger, nöjen, evenemang och andra fritidsaktiviteter gör Västervik till en av Sveriges vassaste outdoordestinationer.

Endast 1 hus kvar

Endast 1 hus kvar

Natalie Ombyggd
5 RUM - 147 kvm boyta

Etapp 1 -  SLUTSÅLD 

Etapp 2 - 1 HUS KVAR

Ett rymligt vinkelhus med många möjligheter där till skillnad från Natalie Original har entrén flyttats till gaveln och hallen har förlängts. Vi har även flyttat ett badrum nära entrén istället. Som standard far du fyra sovrum, inkluderat mastersovrum, två badrum, tvättstuga och för det optimala sociala umgänget ett kök med öppen planlösning in till matsalen och vardagsrummet. Köket har det lilla extra med rymlig köksö och fläkten inbyggd modernt i hällen.

Ett hus som ger mycket. 
Förutom den fina insidan har du möjlighet att skapa en fantastisk uteplats med direkt tillgång från vardagsrummet. Nathalie ar ett stort hus som vi verkligen lyckats skapa mycket med. 


Med Nathalie finns det plats och möjlighet för de flesta behov. 


Fönster och naturliga ljusinsläpp är viktigt och där har vi valt att installera de fina avlånga fönstren som släpper in naturlig ljus i hallen samt glasad altandörr som får dig att känna av naturen utanför ditt fina hus.  Kök och tvättstuga installeras med kvalitetsvitvaror från Bosch.


Nathalie ar ett flexibelt hus med manga möjligheter för den mindre familjen eller paret som vill ha lite extra utrymme.

Daniella
6 RUM - 151 kvm boyta

Etapp 1 -  SLUTSÅLD 

Etapp 2 - SLUTSÅLD

Ett stort hus som passar mindre familjer som vill ha extra plats. Stor öppen planlösning för vardagsrum och kök gör att dina gäster aldrig behöver bli lämnade ensamma när middagen förbereds.


Välplanerat och öppet
Daniella levereras med fyra sovrum där det största har direkt tillgång till det större badrummet i huset. Här har man
även direkt tillgång till vardagsrummet. För en större familj med behov av ytterligare ett sovrum går det alldeles
utmärkt att göra det rymliga allrummet till ytterligare ett sovrum/gästrum.

 

Med ett badrum och en mindre toalett/dusch behöver man sällan trängas. Våra helkaklade badrum är rymliga och
lätta att trivas i. Vardagsrummet fås öppet mot köket som ger det lilla extra med köksö och hällinbyggd fläkt och i direkt anslutning till köket hittar du en rymlig tvättstuga med groventré. Har finns också värmepumpen som ser till att ni far en behaglig och ekonomisk uppvärmning året runt.

 

För ännu mer kontakt med utemiljön finns helglasad balkongdörr och större fönster i vardagsrummet. Sovrumrummen utrustas med måttanpassade fönster för bättre ljusinsläpp samt att fasaden får ett modernare utseende. I köket är ett extra fönster installerad ovanför köksbänken för mer ljus och liv i fasaden.  Kök och tvättstuga installeras med kvalitetsvitvaror från Bosch.

 

Daniella ar det perfekta enplanshuset för mindre och medelstora familjer och detta till ett av marknadens absolut basta kvalité och pris.

Sofia
6 RUM - 157 kvm boyta

Etapp 1 -  SLUTSÅLD 

Etapp 2 - SLUTSÅLD

Ett USA inspirerat hus 
Ett rymligt hus som är USA inspirerat och där det är väldigt populärt med en väderskyddad uteplats. Det ville vi spegla och visa i Sofia med en rejäl veranda och en långsträckt balkong. Entré taket och balkongen ger skydd från sol och regn och stöttas av pelare som ger huset en speciell karaktär. 


Vardagsrummet och köket har två stora golv till takfönster samt dubbelt glas dörr i mitten av rummet som öppnar upp och släpper in väldigt mycket ljus vilket ger den öppna planlösningen en känsla av ett med naturen. Vardagsrummet och köket förenas helt i en öppen planlösning och där koket har en direkt anslutning till tvättstugan. Har finns också det helkaklade gästbadrummet utrustat med en duschhörna. 


På övervåningen finns ett stort allrum med direkt anslutning till alla sovrum. Optimalt för alla barnfamiljer där man kan leka i allrummet och fortfarande ha väldigt bra översikt vad som sker i övrigt. Dessa rum är tre till antal där ena har två fönster med härligt ljusinsläpp och dem andra två rummen glasdörrar ut till balkongen. Här finns även det större och självklart helkaklade badrummet i huset utrustat med en duschhörna och som med fördel kan även utrustas med ett badkar. Det finns även en walk-in-closet. Har hittar ni också den härliga balkongen som kan avnjutas med familj och vänner under härliga sommarkvällar.

 
Sofia ar ett fantastiskt och ett annorlunda hus och trivas i för den som älskar något annorlunda och smart användning av yta.

Natalie Original
5 RUM - 147 kvm boyta

Etapp 2 - 1 HUS KVAR


Ett rymligt vinkelhus med många möjligheter. Som standard far du fyra sovrum, inkluderat mastersovrum, två badrum, tvättstuga och för det optimala sociala umgänget ett kök med öppen planlösning in till matsalen och vardagsrummet. Köket ger det lilla extra med rymlig köksö och fläkten inbyggd modernt i hällen. 


Ett hus som ger mycket
Förutom den fina insidan har du möjlighet att skapa en fantastisk uteplats med direkt tillgång frän både sovrum och vardagsrum. Nathalie är ett stort hus som vi verkligen lyckats skapa mycket med. 


Med Nathalie finns det plats och möjlighet för de flesta behov. 


Fönster och naturliga ljusinsläpp är viktigt och där har vi valt att installera de fina avlånga fönstren som släpper in naturlig ljus i hallen samt glasade altandörrar som får dig att känna av naturen utanför ditt fina hus.  Kök och tvättstuga installeras med kvalitetsvitvaror från Bosch.


Nathalie ar ett flexibelt hus med manga möjligheter för den mindre familjen eller paret som vill ha lite extra utrymme.

Vad betyder intresseanmälan?

Med intresseanmälan så är du inte bunden till någonting alls. Det betyder bara att du har förtur och att Fastighetsbyrån kommer att ta kontakt med dig och presentera full information angående husen, priser och vad husen inkluderar.

När du har tagit del av informationen kan du ta beslut i lugn och ro. Därefter meddelar du mäklaren och då tar dom fram avtal och tid för genomång och signering om du skulle bestämma dig för att köpa ett av våra fina hus på underbara Nya Solsidan.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Mvh

HEMKO

Mer info
Intresseanmälan

Vi delar gärna mer information med dig, gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig.

bottom of page